Wie

It's all about impact!

Studio Nelissen wordt gerund door Davy Nelissen. Sinds 1999 is Studio Nelissen actief op de markt van de grafische vormgeving. Het dienstenpakket is gedurende de voorbije jaren steeds uitgebreid waardoor momenteel een volledig portfolio van diensten aangeboden kan worden, zowel op grafisch vlak, online en 3D (display en standenbouw).

 

Contrast

Een campagne heeft pas impact wanneer er voldoende prikkelende elementen in terug te vinden zijn. Zinnenprikkelend ontwerpen! Het doel van Studio Nelissen is om zoveel mogelijk zintuigen te prikkelen waardoor de boodschap beter blijft hangen.

Contrast speelt in de vormgeving een belangrijke rol.

 

 

Integratie

Als bedrijf wens je op te vallen in het grote aanbod. Originele thema's zijn erg belangrijk. Om de impact te vergroten is het belangrijk een geïntegreerd verhaal te brengen zodat alle communicatiemiddelen dezelfde elementen bevatten.

 

Return

Vaak wordt gedacht aan de meest voor de hand liggende communicatiekanalen. Het is voor Studio Nelissen erg belangrijk dat deze communicatiekanalen ook renderen. Welke return brengt deze reclameinvestering op? Als blijkt dat deze investering niet opweegt tegen de return dient de campagne bijgestuurd te worden of dient er een ander communicatiekanaal gekozen te worden.

┬ę2013 Studio Nelissen   privacy policy     disclaimer     sitemap